Liersesteenweg 124 - 2220 Heist-op-den-Berg
Tel.: 0478 96 97 71
Contacteer ons!
contact

Een veelzijdige metser voor uw projecten

Op zoek naar een ervaren metser in Heist-op-den-Berg en omgeving? Contacteer ons voor de uitwerking van uw plannen. Wij bouwen woningen tot kleine appartementen maar ook andere metselwerken zoals siermetselwerken brengen wij tot een goede einde.

Diverse werken

Met een veelzijdige metser uit ons bedrijf worden de meest uiteenlopende bouwwerken nauwkeurig uitgevoerd. Het moeten niet altijd woningen zijn maar ook meer beperkte projecten zoals het bouwen van een buitenkeuken, zoals een klein huisje met afdak en kleine keuken, kunnen wij voor u plaatsen.

Siermetselwerken

Verder zijn wij zeker gespecialiseerd in siermetselwerken. Enkele voorbeelden hiervan zijn het metselen van schouwmantels met daarin het voorzien van boogjes en jaartallen. Maar onze toepassingen voor het metselen gaan nog veel verder.

Zwembaden metselen

Tot slot moet u niet langer zoeken in de regio van Heist-op-den-Berg wanneer u een zwembad wenst. Wij zetten u meteen op weg door de bekisting van een zwembad te metselen of in beton te gieten. De meest uiteenlopende metselwerken bestelt u meteen bij ons.

Clikc+