Liersesteenweg 124 - 2220 Heist-op-den-Berg
Tel.: 0478 96 97 71
Contacteer ons!
contact

Op onze metselwerken kan u bouwen

Een stevige ruwbouw en nauwkeurig gemetselde gevels? Vraag het aan ons voor uw nieuwbouw- en renovatieprojecten. Met onze metselwerken vanuit Heist-op-den-Berg krijgt uw gebouw meteen de juiste uitstraling mee.

Snelbouw en gevels

Uiteraard verzorgen wij alle metselwerken wanneer u een woning of klein appartement laat bouwen. Wij plaatsen de snelbouw perfect volgens de plannen en volgens de afgesproken termijn. Ook de gevels bouwen heel verfijnd want deze zijn zeker het visitekaartje van uw woning. U hoeft dus enkel de steen te kiezen zodat wij voor de bouwwerken zorgen.

Lijmen of metselen

Om onze klanten in Heist-op-den-Berg en omstreken meerdere opties aan te bieden, kunnen wij de gevelstenen zowel metselen als lijmen. Wij geven u graag alle informatie over deze mogelijkheden. Het verschil tussen beide toepassingen is de dikte. Bij het lijmen is de ruimte tussen de stenen dunner. Het wordt meer gebruikt bij moderne woningen terwijl het metselen eerder bij klassieke woningen zal worden toegepast. Stel een specialist aan voor het metselen en telefoneer ons meteen.

Clikc+