Liersesteenweg 124 - 2220 Heist-op-den-Berg
Tel.: 0478 96 97 71
Contacteer ons!
contact

U voelt meteen het verschil met onze isolatiewerken

Het is geen geheim meer dat er niet meer kan worden gebouwd of verbouwd zonder het toepassen van een doeltreffende isolatie. Ons bouwbedrijf uit Heist-op-den-Berg is helemaal mee met isolatiewerken en past het meteen toe tijdens het bouwen.

Isoleren

Bij het plaatsen van een nieuwbouw voorzien wij de buitenmuren meteen van de nodige isolatie zodat u de energiekosten vanaf de eerste dag onder controle heeft in uw nieuwe woning. Ook bij renovaties is het voor ons nog mogelijk om noodzakelijke isolatiewerken regio Heist-op-den-Berg uit te voeren. Dit gebeurt bijvoorbeeld met een muurisolatie aan de buitenzijde. Hierbij worden de zogenaamde PIR-platen aan de buitenmuren bevestigd met pluggen en spouwhaken alvorens de nieuwe gevelsteen er voor komt.

Energie besparen

Met onze firma uit Heist-op-den-Berg denken wij graag mee na over de isolatiemogelijkheden van uw woning. Met onze ingrepen zal u de uitgaven van uw energiefactuur snel zien dalen. Toon ons zeker de plannen van uw architect zodat wij de isolatie meteen mee plaatsen. Ook bij kleine verbouwingen of het plaatsen van bijgebouwen helpen wij u door de correcte isolatietoepassingen te gebruiken. Bouwen en isoleren in één moeite? Maak vandaag nog een afspraak met ons.

Clikc+