Liersesteenweg 124 - 2220 Heist-op-den-Berg
Tel.: 0478 96 97 71
Contacteer ons!
contact

Betonwerken voor een stevige basis

Dankzij onze betonwerken in Heist-op-den-Berg kan u gerust zijn over de toekomst van uw woning of andere constructies. Met onze expertise weten wij meteen hoe de beton in uw project moet worden geplaatst.

Gebouwen

Bij woningen en kleine appartementen passen wij onze betonwerken onder andere toe voor het leggen van de funderingen. Deze worden professioneel en met oog voor detail geplaatst zodat ze een betrouwbare basis voor uw gebouw vormen. Verder voorzien wij de kelders. Kleine kelders installeren wij zelf terwijl wij voor grote kelders onderaannemers inschakelen. Wij zorgen tijdens het hele proces voor de opvolging en de controle. Tijdens de betonwerken plaatsen wij in één moeite mee de rioleringen.

Zwembaden

Deze service brengen wij ook naar uw tuin. Als u in de buurt van Heist-op-den-Berg een zwembad wil laten bouwen, zijn wij uw partner. Wij metselen het zwembad of gieten de vorm in gewapend beton. Na onze werken is uw zwembad zo ver gevorderd dat de afwerkers aan de slag kunnen gaan. Onze service en onze werken zijn zo stevig als beton. Vraag er vandaag nog naar.

Clikc+