Liersesteenweg 124 - 2220 Heist-op-den-Berg
Tel.: 0478 96 97 71
Contacteer ons!

Bouwwerken Heremans, uw bouwfirma uit Heist-op-den-Berg

Met meer dan dertien jaar ervaring en sterke referentie in de bouwsector kan u honderd procent vertrouwen op de service van Bouwwerken Heremans. De bouwfirma uit Heist-op-den-Berg bouwt de ruwbouw van uw woningen en kleine appartementen, voornamelijk voor particulieren.

Nieuwbouw en renovatie

Van het uitgraven van de kelder tot het bouwen van de hoogste verdiepingen van uw nieuwbouw mag u op onze bouwwerken rekenen. Maar ook bij renovatieprojecten staan wij voor u klaar.

Betonwerken

Onze bouwfirma in Heist-op-den-Berg staat eveneens bekend voor zijn sterke betonwerken. Wij passen ze bijvoorbeeld toe bij het plaatsen van kelders maar ook voor het leggen van zwembaden.

Metselwerken

De nauwkeurige en verfijnde metselwerken zijn uiteraard onze specialiteit. Bouwwerken Heremans bouwt zowel de snelbouw als de gevels van uw woning.

Isolatiewerken

Bouwen en meteen zeker zijn van een goede isolatie? Dat verkrijgt u met onze bouwwerken. Zowel bij nieuwbouw als renovaties hebben wij oog voor isolatiewerken.

Diverse metselwerken

Onze metsers zijn heel veelzijdig. Wij schakelen ze daarom ook in voor andere metselopdrachten zoals het bouwen van buitenkeukens of versierde schouwmantels. Contacteer ons vandaag nog met uw plannen. Wij geven u graag een gratis offerte om u te overtuigen.

Clikc+